Museum De Lakenhal

Kom naar Lakenhal Laat

Vrijdag 9 december van 19 tot 22 uur

Evenement

Kom op 9 december tussen je werk en de kroeg naar het museum voor een flinke dosis inspiratie en kennis! Ga tijdens Lakenhal Laat tussen 19-22 uur naar Imagine Intuition geniet van artist talks, performances en workshops. Het 1e drankje is van het huis.

Intuïtie

Op vrijdag 9 december is er een mooi programma waarin de kunstenaars Janet Vollebregt en DIKKER + OOSTERIK centraal staan. Laure van den Hout, hoofdredacteur van Mister Motley, vraagt hen het hemd van het lijf over het thema intuïtie en de totstandkoming van de werken die ze speciaal voor Imagine Intuition maakten.

Zintuigen

Daarnaast is er een zinderende performance van ICK Dans Amsterdam, die de inspirerende kracht tussen ratio en instinct onthult. Je ziet en ervaart een ongekende kracht ziet. De band innerruu verzorgt doorlopend live muziek op de Achterplaats. De organisch-elektronische songs nemen je mee in een totaalervaring die al je zintuigen activeert. Een kaartje kost € 7,50 met een Museumkaart en € 10 zonder.

Na 23 uur

Wil je na afloop écht nog niet naar huis? Vanaf 23 uur kun je met je kaartje voor Lakenhal Laat gratis naar De Nachtwacht van de buren, poppodium Gebr. de Nobel.

Bezoekersinformatie

Toegang

Met Museumkaart € 7,50

Reguliere toegangsprijs € 10

Let op: vooraf reserveren is nodig

Datum & tijd

Vrijdag 9 december van 19 tot 22 uur

Locatie

Museum De Lakenhal

Oude Singel 32
2312 RA Leiden
Route plannen Route plannen

071 - 51 65 360

Vandaag open tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
zo 10:00 - 17:00 uur
ma Gesloten
di - vr 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken