Kunsthal Rotterdam

Claude Cahun - collage

Zondag 21 augustus van 13 tot 14 uur

Workshop

Doe mee met de workshop collage door Jentel Schiettekatte, geïnspireerd op de tentoonstelling Claude Cahun. Onder de huid en leer meer over fotografie en collages maken.

Claude Cahun

In de tentoonstelling Claude Cahun. Onder de huid ontdek je experimentele zelfportretten, indringende, theatrale foto's en surrealistische fotomontages van de Franse kunstenaar, schrijver en activist Claude Cahun. Haar foto's en collages zijn expressief en vaak ook activistisch. Cahuns artistieke ontwikkeling gaat samen met het steeds openlijker uiten van haar politieke standpunten.

Workshop

In de workshop - geïnspireerd op de tentoonstelling - moedigt fotograaf Jentel Schiettekatte je aan te bedenken waar en hoe je in de maatschappij staat. Wat vind jij belangrijk, wat kan er anders of moet er volgens jou veranderen? In de workshop leer je hoe je een boodschap kunt overbrengen door middel van fotografie en collage.

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden via aanmelden@kunsthal.nl. Er is beperkt plaats beschikbaar. Deelname is gratis op vertoon van een geldig Kunsthal entreebewijs. Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig.

Bezoekersinformatie

Toegang

Toegang is inbegrepen bij een entreeticket voor het museum.

Museumkaart geldig

Let op: vooraf reserveren is nodig

Leeftijd

Voor 13 t/m 18 jaar en volwassenen

Datum & tijd

Zondag 21 augustus van 13 tot 14 uur

Locatie

Kunsthal Rotterdam

Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
Route plannen Route plannen

010 - 44 00 300

Vandaag open van 10:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
do - zo 10:00 - 17:00 uur
ma Gesloten
di 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken