Kunsthal Rotterdam

Mylo's Muzikale Prentenboek

Zondag 5 maart van 11 tot 12 uur

Activiteit

Strijk neer in het Auditorium voor Mylo’s Muzikale Prentenboek. Schrijver en illustrator Mylo Freeman leest voor uit Prinses Arabella en de Reuzentaart, afgewisseld door liedjes geïnspireerd op de kinderboeken van Prinses Arabella. Zing, klap en luister mee!

Prinses Arabella

In de tentoonstelling 'Prinses Arabella in de Kunsthal' komt het verhaal van prinses Arabella, een Zwart prinsesje met een sterke eigen wil tot leven. Kinderen en families maken aan de hand van de kleurrijke illustraties van Mylo Freeman kennis met de belevingswereld van de sympathieke prinses. Ter gelegenheid van de tentoonstelling komt schrijver en illustrator Mylo Freeman naar de Kunsthal voor Mylo's Muzikale Prentenboek. Met ritme-instrumenten, zingen en klappen maakt ze van het prentenboek Prinses Arabella en de reuzentaart een heus feestje.

Mylo Freeman

Mylo Freeman is kinderboekenschrijver en illustrator. Ze groeit op in Den Haag en studeert af aan de Rietveld Academie. Inmiddels heeft Freeman ruim zestig kinderboeken op haar naam staan, waaronder de reeks over prinses Arabella, die wereldwijd wordt uitgegeven in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Nigeria, Amerika en Brazilië.

Bezoekersinformatie

Toegang

Toegang is inbegrepen bij een entreeticket voor het museum.

Museumkaart geldig

Leeftijd

Voor 0 t/m 8 jaar

Datum & tijd

Zondag 5 maart van 11 tot 12 uur

Locatie

Kunsthal Rotterdam

Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
Route plannen Route plannen

010 - 44 00 300

Vandaag open tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
ma Gesloten
di - za 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken