Cobra Museum voor Moderne Kunst

Camping Cobra: Night at the museum

Zaterdag 22 oktober van 19 tot 09 uur

Activiteit

Zou jij wel eens een nacht willen doorbrengen in een museum? Slapen tussen de kunst samen met 80 andere campingbezoekers? Wie wil dat nou niet! Het kan weer tijdens Camping Cobra in de nacht, kom je ook?

Hele nacht open

Het Cobra Museum blijft de hele nacht open voor kinderen en hun (groot)ouders. We slapen in de tentoonstelling Corneille 100 en je neemt zelf je matrasje, slaapzak en zaklamp mee en zoekt een plekje. Misschien wil je midden in de zaal liggen. Of gewoon onder je favoriete schilderij! In de avond zijn er allerlei leuke activiteiten: er is een film, er zijn workshops en je kunt spelletjes spelen zoals Weerwolven en Twister. En dan ga je slapen, tussen de kunst. De volgende ochtend is er gezamenlijk ontbijt.

O ja, speciaal voor deze avond halen we het toiletpapier weg bij de toiletten, dus neem je eigen rol mee! En op de camping is geen douche aanwezig!

Volwassenen zijn welkom onder begeleiding van minimaal 1 kind en maximaal 3. Inloop is tussen 19:00 en 20:00 uur. Ontbijt is tussen 8 en 9 uur.

Zelf meenemen

• Slaapmatje of luchtbed
  • Slaapzak en kussen
  • Pyjama en sloffen
  • Tandenborstel en tandpasta
  • Knuffelbeer
  • Zaklamp
  • WC-rol

NB. Een WA-verzekering voor zowel ouder als kind is een voorwaarde om deel te mogen nemen. Met deelname geef je automatisch toestemming om gefotografeerd te worden. Mocht je dit toch niet op prijs stellen, meldt dit dan op de avond zelf bij een van de stafleden.

Camping Cobra zomer 2019

Voor 5 t/m 12 jaar