Belasting & Douane Museum

Voor speurneuzen, doeners en doerakken

Dagelijks van 11:00 tot 17:00

Speurtocht

Ga op pad in het museum, op zoek naar leuke verhalen en weetjes over belasting en de douane. Je kunt een speurtocht doen, met onze museum speurhond Doerak of zelf op ontdekkingsreis.

Duik in de wereld van de Douane en wordt zelf een echte douanier. Op het Douanedek kom Doerak overal tegen. Het hele jaar door kun je zelf op ontdekkingstocht door het museum, langs doe-tafels en touch screens. Je kunt ook naar het Tiende Penning Theater en zo spelenderwijs kennis maken met de geschiedenis van belastingen.

Veel te doen tijdens schoolvakanties

In de schoolvakanties is er altijd extra veel te doen: knutselen, schilderen, bouwen of met de douane speuren in koffers, op zoek naar de vreemdste voorwerpen. Soms komt ook een echte snuffelhond bij het museum langs. Kijk in de agenda van het museum.

Dagelijks van 11:00 tot 17:00

Belasting & Douane Museum