Anton Pieck Museum

Leer figuurtjes tekenen van Kim den Dulk

Dinsdag 30 juli van 14:15 tot 16 uur

Workshop

In Het Atelier van het Anton Pieck Museum, midden in de tentoonstelling tussen de tekeningen van Opa Jan, wordt door Kim den Dulk een workshop gegeven. De grappige tekeningen van Marius van Dokkum zijn de inspiratie en de voorbeelden.

Workshop

Tussen, en geïnspireerd door de grappige tekeningen die Marius van Dokkum over Opa Jan maakte, gaat Kim den Dulk jou laten zien en ervaren hoe je een figuurtje kunt tekenen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een figuurtje verschillende houdingen kunt geven.

Kim den Dulk

Hee hallo! Ik ben Kim en ik ben illustrator, kunstvakdocente, vormgevings-enthousiast, smartphone fotograaf en... om alles maar samen te vatten kies ik voor de term: creatief maker. Ik hou ontzettend veel van met mijn handen te werken. De ene keer is het met potloden een illustratie maken, het volgende moment ga ik helemaal op in het beschilderen van een doek, en nog geen week later maak ik objecten met klei. O, ja, vergeet ik bijna te vertellen dat ik ook nog de skills heb om de opgedane kennis over te dragen op jou. Klinkt goed, of niet dan?

Aanmelden

Wil jij leren hoe je zelf een Opa Jan of net als Kim kunt tekenen? Meld je dan nu aan voor de speciale workshop. Leeftijdscategorie van 8 t/m 14 jaar. Aanmelden doe je via Koop een ticket op de museumsite. Klik vervolgens op 18 mei in de kalender. Na de aanmelding ontvang je per mail een bevestiging.

De workshop begint om 14:15 uur en stopt om 16.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Bezoekersinformatie

Toegang

Met Museumkaart € 7,50

Let op: vooraf reserveren is nodig

Leeftijd

Voor 5 t/m 18 jaar

Datum & tijd

Dinsdag 30 juli van 14:15 tot 16 uur

Locatie

Anton Pieck Museum

Noordwal 31
8051 ES Hattem
Route plannen Route plannen

038 - 44 42 192

Vandaag open van 13:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
ma Gesloten
di - za 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Extra informatie

In de zomervakantie zijn er vaker workshops in het Anton Pieck Museum

Nog meer ontdekken