Anton Pieck Museum

Meet en greet illustrator Jenny Bakker

Woensdag 27 december van 13:30 tot 17 uur

Activiteit

Jenny Bakker illustreerde ruim 70 boeken waaronder van Bigkikker tot Neushoornvogel. Op 27 december en 7 januari werkt Jenny in het museum. Zij geeft tips over tekenvaardigheden.

Jenny Bakker

Geboren in Apeldoorn (1966), woont en werkt Jenny Bakker in boekenstad Deventer.Zij illustreerde bijna 70 boeken voor zowel kinderen als voor volwassenen. Haar boeken zijn uitgegeven in Rusland, China, Kazachstan, Amerika en Europa.

Natuurtekenen

De laatste jaren ligt haar focus op natuurtekenen. Jarenlang fotografeerde zij het verval van de natuur, met in haar achterhoofd daar ooit tekeningen van te maken. Ik wil de kijkers graag meenemen in de schoonheid van verval. Schoonheid zit niet alleen in lente, jong en felle kleuren; Herfst en verval in de natuur is ook mooi, ontroerend en teer… en dus ook perfect.

Meet & greet

Woensdag 27 december en zondag 7 januari werkt Jenny in het museum. Aan de grote Ateliertafel, te midden van haar expositie van Bigkikker tot Neushoornvogel, geeft zij jong en oud, beginnende en gevorderde tekenaars aanwijzingen en tips waarmee zij nieuwe tekenvaardigheden krijgen. Als je al een fraai geïllustreerd boek van Jenny hebt, is dit een mooie gelegenheid het boek te laten signeren. Boeken van Jenny zijn ook te koop in de museumwinkel.

Bezoekersinformatie

Toegang

Toegang is inbegrepen bij een entreeticket voor het museum.

Museumkaart geldig

Leeftijd

Voor 5 t/m 18 jaar en volwassenen

Datum & tijd

Woensdag 27 december van 13:30 tot 17 uur

Locatie

Anton Pieck Museum

Noordwal 31
8051 ES Hattem
Route plannen Route plannen

038 - 44 42 192

Vandaag open van 10:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
wo - za 10:00 - 17:00 uur
zo 13:00 - 17:00 uur
ma Gesloten
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken