Öffnungszeiten, Adresse & Telefonnummer

5671 CA Nuenen
Route planen Route planen

Museum Vincentre
Museum Vincentre | Van Gogh Village Nuenen is te vinden in het centrum van het openlucht museum Nuenen
Ingang van Museum Vincentre
Ingang van het museum

In Museum Vincentre | Van Gogh Village Nuenen beleef je het Nuenen van 1883, toen Vincent van Gogh er kwam wonen. Bij de permanente tentoonstelling leer je op een interactieve manier Vincent kennen als mens en je ziet zijn ontwikkeling tot wereldberoemd kunstschilder.

Nuenen, met 23 Van Gogh locaties, 14 monument, laat je de wereld van Vincent van Gogh zien. Hij tekende en schilderde een kwart van zijn oeuvre hier. Lees meer over het Museum, waaronder bezoekersinformatie.

Zugang

Niederländische Museumskarte gültig

Sie haben noch keinen Niederländische Museumskarte?

• Museumwinkel
  • Parkeergelegenheid voor auto's
Weitere Infos auf der Museumsseite
Garen winden van Anthon van Rappard

Garen winden

Vincent van Gogh was bevriend met Anthon van Rappard. Van Rappard schilderde dit werk toen hij in 1884 bij Vincent van Gogh in Nuenen op bezoek was.

Noch mehr entdecken