Kasteel Radboud

Vive les Gueux: de geuzen komen!

Sonntag 18 Dezember von 11 bis 16 Uhr(zeit)

Aktivität

De groep Vive les Gueux neemt je mee naar het begin van de Tachtigjarige Oorlog en sluit daarbij aan op de tentoonstelling Het Beleg van Medemblik. Ze maken muziek, zingen geuzenliederen en vertellen verhalen. Laat je meeslepen en geniet van de magie!

Meer over Vive les Gueux

Vive les Gueux is een enthousiaste groep die het strijdgewoel van de Tachtigjarige Oorlog tot leven brengt met zang en spel. Ze zijn op de volgende zondagen te vinden in Kasteel Radboud: 1 & 8 mei, 26 juni, 18 september en 18 december.

Binnen en buiten

Let op! Vive les Gueux speelt zich zowel binnen als buiten af. De buitenactiviteiten zijn vrij toegankelijk, voor binnen heb je een museumticket nodig. Om zeker te zijn van je bezoek is het aan te raden je tickets vooraf online te boeken.

Besucherinformationen

Zugang

Zugang ist bei einer Eintrittskarte für das Museum inbegriffen

Niederländische Museumskarte gültig